Burç yorumları, doğum haritaları, karakter analizleri… Burçlar hayatımızın en eğlenceli kaçamağı! Bu yaz bakıp büyüteceğiniz veya sevdiklerinize hediye edeceğiniz çiçekleri seçerken yıldızlardan ilham aldık.

Koçlar ne istediklerini biliyorlar ve onu da şimdi istiyorlar! Bu aceleci ve tezcanlı burcun, çok fazla dikkat veya sabır gerektirmeyen cam güzeli veya zinnia ekmenizi öneriyoruz.

Boğalar, leylaklar gibi hayattaki yavaş, istikrarlı, duyusal zevkleri sever. Aşk gezegeni Venüs tarafından yönetilen menekşe bitkisi ve para getirdiğine inanılan para bitkisini de evinizde tercih edebilirsiniz.

İkizler, başkalarıyla entelektüel bağlantılar arayan akla önem veren kişilerdir. Bu nedenle, zihinsel netlik getirmeye yardımcı olan biberiye dikmeyi önerebiliriz. Lavanta ve zambak gibi kokulu bitkiler de zihninizi temizlemeye yardımcı olur.

Yengeç burcuysanız etrafınızdaki insanları güvende ve beslenmiş hissettirmekle ilgilisiniz diyebiliriz. Bu nedenle, doğal olarak, sakinleştirici hisler veren yasemin ekmenizi öneririz.

Aslanlar gittiği her yere pozitif bir enerji ve canlılık getirir, bu yüzden ayçiçeği onlara çok yakışır! Papatya ve St. John’s Wart da pozitif enerji ve iyi hisleri çeker.

Başakları tek kelimeyle tanımlayacak olursanız, bu işkolik olurdu. Sürekli olarak kariyerini düşünen başaklar için yüzden biraz kediotu iyi bir fikir olabilir. Mine çiçeği ve ekinezyanın iyileştirici nitelikleri, mesai olmadığında rahatlamanıza da yardımcı olur.

Teraziler umutsuz romantiklerdir ve papatyaların romantik oyunu ‘seviyor, sevmiyor’ tam da onlara göredir. Aşkın çiçeği olan güller de size sıcak ve hoş duygular verir.

Az bilinen gerçek: Akrepler, zodyaktaki en tutkulu burçtur, bu da çiçeklerinizin sizin kadar canlı olması gerektiği anlamına gelir. Şirin semaver şeklindeki çiçekleri ile güzel uva ursi dikmeyi düşünebilirsiniz.

Yaylar, yoldayken en mutlu olan kişilerdir. Göbek adı macera olan yaylar için manolyalar hayattan daha büyüktür!

Oğlaklar bir sonraki büyük projeyle uğraşmaktan korkmazlar, bu yüzden size defne dikmeyi öneriyoruz. Neden defne? Antik Yunan’da, Olimpiyat kazananlarına zaferlerinin onuruna defne taçları verildi.

Kovalar insanları bir araya getiren bir harekete geçiren ve sarsıcı kişilerdir. Aynı zamanda hayalperestler, bu yüzden kişiliğinizin hem rüya gibi hem de hırslı kısımlarını oynayan yıldız çiçeğini seçabilirsiniz.

Balıkların zodyaktaki en yaratıcı ve psişik burçlardan biri olduğu bir sır değil, bu yüzden, Hinduizm ve Budizm’deki manevi törenlerde sıklıkla kullanılan nilüferi dikmenizi öneriyoruz. Balıklar gece kuşları olarak bilinirler ve bu da geceleri çiçek açan nicotiana’yı bahçenize ekmeniz için mükemmel bir sebep olur.